Betrouwbaar online winkelen
Verzending met GLS
Afhalen, na webshopbestelling, Nieuwerkerk a/d IJssel
Vragen? Bel ons! +31 (0) 180-448008 (ook via whatsapp)
Zoeken
Bekijk alle resultaten
(0)
Geen producten gevonden...
Inloggen
|
Registreren
Nederlands
Nederlands
Deutsch
Winkelwagen
0
Producten
Totaalbedrag:
€0,00
Incl. btw
Bestellen
Menu
menu
Koffie
Koffiebonen
Lavazza Koffie
Proefpakketten
Nieuw in assortiment
Koffie aanbieding
Segafredo koffie
Illy koffie
Lazarro koffie
Melitta koffie
Mövenpick koffie
Mocca d' Or koffie
Lucaffé koffie
Dallmayr koffie
Gimoka koffie
Nederlandse koffie
Duitse koffie
Italiaanse koffie
Onderhoudsproducten
Reinigingsproduckten
Waterfilters
Ontkalking
Toebehoren
In de Koffie
Koekjes voor bij de koffie
Kopjes en Bekers
Lepeltjes
Onderhoud
Weetjes
Koffiesterkte
Soorten bonen
Zakelijke klanten
Koffiemolen reinigen
Houdbaarheid
Koekjes voor bij de koffie
Koffierecepten
Russische koffie
Oosterse koffie
Koffiecake
Braziliaanse pudding
Irish coffee
Pumpkin Spice Latte
Cadeau-ideeën
Nieuw
Gemalen koffie
Merken
Bekijk alle resultaten
(0)
Geen producten gevonden...
Koffie
Onderhoudsproducten
Toebehoren
Weetjes
Koekjes voor bij de koffie
Koffierecepten
Russische koffie
Oosterse koffie
Koffiecake
Braziliaanse pudding
Irish coffee
Pumpkin Spice Latte
Cadeau-ideeën
Nieuw
Gemalen koffie
Klantbeoordelingen
Recent bekeken
Wissen
Home
/
Koffierecepten
/
Irish coffee
Irish coffee recept
Ingrediënten Irish coffee
Ingrediënten voor 1 persoon:
1 kopje koffie
30 tot 45 ml Ierse whisky
1 tot 2 theelepels suiker
30 ml slagroom
Eventueel: een beetje vanille-extract of kaneel voor extra smaak
Alle hoeveelheden kan je naar smaak aanpassen.
Bereiding Irish coffee
Zet een kop verse hete koffie. Zorg dat de koffie heet is, zodat de whisky goed mengt
Voeg suiker toe aan de hete koffie
Giet vervolgens de Ierse whisky in de koffie en roer voorzichtig om alles te mengen
De slagroom kan je opkloppen met een mixer of garde, zodat de slagroom licht en luchtig wordt
Giet de koffie met whisky in een verwarmd glas of mok
Lepel de geklopte slagroom voorzichtig over de achterkant van een lepel bovenop de koffie, zodat de slagroom drijft als een laagje
Je kan de Irish coffee serveren met een lepel of rietje
© De Koffiebaron | Webshop design by
OOSEOO
| Powered by
Lightspeed
(0)
| €0,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?
Ja
Nee
Meer over cookies »