Betrouwbaar online winkelen
Verzending met GLS
Afhalen, na webshopbestelling, Nieuwerkerk a/d IJssel
Vragen? Bel, app of email ons!
Zoeken
Bekijk alle resultaten
(0)
Geen producten gevonden...
Inloggen
|
Registreren
Nederlands
Nederlands
Deutsch
Winkelwagen
0
Producten
Totaalbedrag:
€0,00
Incl. btw
Bestellen
Toggle navigation
Koffie
Koffiebonen
Gemalen koffie
Proefpakketten
Nieuw in assortiment
Italiaanse koffie
Lavazza Koffie
Segafredo koffie
Illy koffie
Lucaffé koffie
Nederlandse koffie
Mocca d' Or koffie
Lazarro koffie
Duitse koffie
Dallmayr koffie
Mövenpick koffie
Melitta koffie
Lekker bij de koffie
Toebehoren
In de Koffie
Koekjes voor bij de koffie
Kopjes en Bekers
Lepeltjes
Onderhoud
Onderhoudsproducten
Reinigingsproduckten
Waterfilters
Ontkalking
Melksysteem reiniger
Molen Reinger
Nieuw
Weetjes
Koffierecepten
Russische koffie
Oosterse koffie
Koffiecake
Braziliaanse pudding
Irish coffee
Pumpkin Spice Latte
Koffiesterkte
Soorten bonen
Zakelijke klanten
Koffiemolen reinigen
Houdbaarheid
Bonen of voorgemalen koffie?
Merken
Koffieblog
Koffie
Lekker bij de koffie
Toebehoren
Onderhoudsproducten
Nieuw
Weetjes
Koffierecepten
Russische koffie
Oosterse koffie
Koffiecake
Braziliaanse pudding
Irish coffee
Pumpkin Spice Latte
Koffiesterkte
Soorten bonen
Zakelijke klanten
Koffiemolen reinigen
Houdbaarheid
Bonen of voorgemalen koffie?
Klantbeoordelingen
Recent bekeken
Wissen
Home
/
Weetjes
/
Koffierecepten
/
Irish coffee
Irish coffee recept
Ingrediënten Irish coffee
Ingrediënten voor 1 persoon:
1 kopje koffie
30 tot 45 ml Ierse whisky
1 tot 2 theelepels suiker
30 ml slagroom
Eventueel: een beetje vanille-extract of kaneel voor extra smaak
Alle hoeveelheden kan je naar smaak aanpassen.
Bereiding Irish coffee
Zet een kop verse hete koffie. Zorg dat de koffie heet is, zodat de whisky goed mengt
Voeg suiker toe aan de hete koffie
Giet vervolgens de Ierse whisky in de koffie en roer voorzichtig om alles te mengen
De slagroom kan je opkloppen met een mixer of garde, zodat de slagroom licht en luchtig wordt
Giet de koffie met whisky in een verwarmd glas of mok
Lepel de geklopte slagroom voorzichtig over de achterkant van een lepel bovenop de koffie, zodat de slagroom drijft als een laagje
Je kan de Irish coffee serveren met een lepel of rietje
© De Koffiebaron | Webshop design by
OOSEOO
| Powered by
Lightspeed
(0)
| €0,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?
Ja
Nee
Meer over cookies »